Lélekkör

Pszichológiai Tanácsadó Szolgálat

 

Önismereti csoport indul!!! 

Kezdőlap
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Módszereink
Csoportok
Ellátás menete
Kérdés-Válasz
Olvasgató
Galéria
Kapcsolat

 

A szakmánkat sok tévhit lengi körül: van, aki varázslatnak hiszi és csodát vár, van, aki lelki szervizként tekint rá, ami helyreállítja a megbillent lelki egyensúlyát.

Érthetőek az ellenérzések. Az érzelmekkel, az irracionálissal dolgozni bizony ingoványosnak tűnik elsőre.  Mi sem csodatevők, sem szerelők nem vagyunk, hanem segítő kezek.

 

Tanácsadó Szolgálatunk célja - a szakmai, etikai tisztesség, a titoktartás kötelezettségeit, normáit betartva -, hogy az életútjukon megtorpanó, nehézségeket, válságokat, félelmeket, betegségeket megélő pacienseinknek segítsünk abban, hogy megértsék a velük és környezetükkel történteket, hogy kibontakoztathassák a belső gyógyító erőiket, amelyek segítségével aztán visszaállíthatják, vagy megteremthetik saját személyiségük harmóniáját és belső békéjét.

 

A Lélekkör Pszichológiai Tanácsadó Szolgálat okleveles, szakirányú végzettségű, tapasztalt pszichológus szakmai közösség. A Magyar Pszichológiai Társaság tagjai vagyunk.

Egyéni és csoportos konzultációval, terápiával állunk rendelkezésére az életútjukon megtorpanó, válságba jutott, szorongó, kapcsolati gonddal küzdő felnőtt klienseinknek, és a „nehezen kezelhető”, magatartás-, teljesítmény problémákkal, szorongással, szomatikus tünetekkel (pl. bevizelés, körömrágás, hasfájás, stb.) küszködő gyermek klienseinknek és családjuknak.

 

 

Munkatársaink:

 

Gyulay Edit

szakpszichológus (ELTE, 1975)

pszichoterápiás csoportvezető

 

 

 

 

 

Góth Erzsébet           

szakpszichológus (DE, 2005)

pszichodráma vezető

közgazdász (MKKE, 1986)

 

 

 

 

 

Németh Rita

pszichológus (ELTE, 2004)

Ayres-terápiában képzett,

tanácsadó szakpszichológus (ELTE, 2007)

Integratív gyermekterapeuta